Blizi nam se naj ludja noc, ako niste obezbijedili lokaciju za proslavu, nemate potrebe za brigu jer upravo zato i jeste Najludja noc jer se nikad nezna kako i gdje cete je provesti..
Vecina Novu godinu docekuje sa snijegom, na planinama itd, a jeste li ikad probali udariti kontru i ludu noc docekati na moru, na plazi itd..
Kako svi nisu finansijski stabilni kako bi posjetili neka svjetska mjesta poput Dubaia, Bangkoka, Tunisa, Tajlanda i sl. predstavicemo vam jednu destinaciju koja je veoma blizu, a nije skupa.
Dubrovnik je jedna od jako popularnih destinacija za proslavu Nove Godine u svijetu i Hrvatskoj.
Jeste li mozda ikada culi za Dubrovacku naj popularniju ulicu Stradun, i Stari Grad. Da, mozda neki od vas su bili u Dubrovniku tokom ljeta, ali slaviti novu godinu u Dubrovniku pruza potpuno drugaciji ambijent i atmosferu, a posebno zanimljiva je cinjenica da svakog dana postoji nesto na programu proslave Nove Godine tijekom zadnjeg tjedna u godini, od jutra do mraka sto ovo mjesto i cini karakteristicnim, jer nikad se do zadnjeg casa nezna gdje ima zabava i kad ce ko nastupiti od popularnih estradnih zvijezda.
Ako odlucite posjetiti Dubrovnik i proslaviti naj ludju noc, bilo da zelite boraviti u privatnom smjestaju, ili u nekom od hotela, apartmana mi cemo vam pomoci da pronadjete odgovarajuci smjestaj za boravak.
Gotovo pa svi Dubrovacki hoteli imaju bogate programe za Novogodisnju vecer i ukljucuju maraton, plesna natjecanja, razne igre s bogatim fondom nagrada lutrije, razna gostovanja, te ostalizanimljiv program.
Postoje brojne aktivnosti i programi s kojima se mozete zabaviti i uzivati tjekom boravka u Dubrovniku, a brojni novogodisnji programi se odrzavaju od ranog jutra do kasno navecer i dalje u noc pa sve do jutra.
Glavno slavlje se odvija na Stradunu, glavnoj ulici Starog grada Dubrovnika, gdje cete zasigurno dozivjeti Dubrovnik u drugom svijetlu uz zivu muziku, koncerte najpopularnijih Hrvatskih te mnogih drugih pjevaca iz okruzenja, a i svijeta.
Jednostavno cijeli stari grad se pretvara u zurku - party na otvorenom, a ako ne volite taj stil imate mogucnost posjetiti neki od mnogobrojnih barova koji se nalaze u blizini.
Babin Kuk, je jos jedna popularna lokacija za docek Nove godine gdje je takodje organizacija na svjetskom nivou i razni izvodjaci se neprestano mijenjaju na Trgu Fontana.
U parku Babinog Kuka bude postavljen i sator za party koji obiluje omladinom, a okolni restorani nude razne medjunarodne i domace specijalitete i razna pica.
Za one koji vole techno i Rave muziku, najpopularniji Hrvatski i medjunarodni DJ-i odrzavaju upravo ovdje koncerte na nekoliko pozornica u "Lazaretima", kompleks iza juznog ulaza u Stari Grad (nekada davno to je bila karantena za pomorce i putnike). Na daleko je poznata Techno Rave zurka u Dubrovniku za najludju noc!
Svi ovi koncerati i proslava Nove godine cesto su predstavljeni na MTV-u kao sto je to bilo za proslavu nove 2000 godine kad je nastupalo vise desetina poznatih izvodjaca, bendova i dj-a.
Omladina, odnosno Tinejdzeri nista ne prepustaju slucaju i znaju da je dubrovnik upravo TOP lokacija za docek nove godine.
Upravo MTV svojom posjetom je dao pecat kako je ovo za omladinu jedinstvena lokacija za docek nove godine.
Smjestaj za parove, kako u privatnom tako i u hotelskom ambijentu je bez premca!