Jahorina pruza velike mogucnosti kako za starije, tako i za mlade bracne parove, ludo zaljubljene, a i one druge :)
Slika lijevo: Smjestaj u Vikendici - enterijer
Na planini i ski centru Jahorina postoje mjesta za ludi provod, pored skijanja i rekreativnog odmora od svakodnevnice u ponudi postoje i VIP mjesta za odmor te razni Hoteli i apartmani, a ko voli moze iznajmiti i vikendicu koja je idealna za zaljubljene.
Pruza komfor, osamljenost te sve vrste modernih prikljucaka poput interneta, telefona, mobilne mreze odnosno signala, struje, tople vode, satelitskog programa, klima uredjaja za ljetovanje ako je to uopste potrebno u ovakvoj prirodi i jos mnogih vaznih sitnica bez kojih se nemoze.
O nocnom provodu nema potrebe pisati jer skoro svako vece imamo neka desavanja te brojne barove, kafice i diskoteke sa i bez live muzike.
Na slici lijevo vidimo Jahorinu u nocnom izdanju, pored nocnog skijanja uzitak i provod su na nivou, a posebno za mladje parove koji znaju da iskoriste najbolje od njihovog odmora i zabave se na pravi nacin.
Ponuda smjestaja je bas raznolika krenuvsi od Hotela pa sve do iznajmljivanja privatnih kuca, vikendica, soba, apartmana, te vip smjestaja za one koji zele nesto luksuzno.
Slika desno: Smjestaj u jednoj od manjih vikendica - zimovanje.
Prekrasna i netaknuta priroda, ljubazno i veselo lokalno stanovništvo te osoblje u ugostiteljskim objektima, povoljne cijene za svakoga te nezaboravan noćni provod čine Jahorinu vrlo privlačnom destinacijom kako za zimovanje, tako i za ljetovanje koja će u budućnosti sigurno biti sve češći izbor kako skijaša tako i ljubitelja prirode.
Posebno uredjene vikendice su atrakcija za parove i one koji zele bas da uzivaju u svom godisnjem odmoru, a zimovanje je posebno zanimljivo.
Treba napomenuti Hotele koji su u ponudi: Hotel Winter, Hotel Kristal, Hotel Termag kao i Hoteli Lavina i San sa pansionskom ili polupansionskom ponudom.
Slika lijevo: Bazen u jednom od Hotela.
Na raspolaganju vam stoji preko 20 km moderno uređenih staza za alpsko skijanje, povezanih sa dva jako moderna šestosjeda, tri dvosjeda, četiri ski-lifta te baby lifta, ukupnog kapaciteta sa cak preko 13.000 skijasa na sat, savremene ski-skole za pocetnike i ski-servis kao i ski-rental ako ne zelite voziti opremu sa sobom.
U ljetnjem periodu Jahorina je pogodna za osvjezenje od vrucina te visinske pripreme sportista, futinge, šetnju, berbu šumskih plodova i ljekovitog bilja. Uživaćete na pikniku uz bogate planinske izvore, potom se odmarati u nasim luksuznim objektima i zaboraviti na svakodnevne obaveze koje tiste modernog i savremenog covjeka te drugih poslovnih ljudi kojima je prijeko potreban odmor za dusu i srce kako bi bili uspjesniji i odmorni za nove poduhvate.