Banja Vrućica kod Teslića u BiH se sajstoji u kompleksu od 4 hotela sa oko 1000 ležajeva, gostima su na raspolaganju brojni sadržaji i usluge što Banju Vrućicu pozicionira kao poznato prirodno lječilište, konferencijski, sportsko-rekreativni i turističko-manifestacioni centar jedan od poznatijih u evropi.
 Hoteli Kardial, Posavina, Srbija i Hercegovina u okruženju bujnog zelenila, šume i uređenih parkova, pored smještaja, gostima omogućavaju prevenciju, liječenje i rehabilitaciju oboljelih od kardiovaskularnih, fizijatrijsko-reumatoloških i neuroloških bolesti, oganizovanje kongresa, konferencija, seminara, poslovnih i drugih susreta, rekreativne aktivnosti u kuglani, na sportskim terenima i u fitness centru, te opuštanje i uživanje uz korištenje usluga bazena i Medical&Wellness centra Stara Banja.
Osim hotela, ZTC (Zdravstveno Turistickog Centra) Banja Vrućica organizuje preko vlastitog Turist biroa prihvat i smještanje gostiju u preko 1000 kategorisanih ležaja privatnog smještaja u neposrednoj blizini Banje. Mnostvo setalista te izletista upotpunjuje ugodjaj ove rajske destinacije kako za odmor tako i za provod. Za banju vrucicu se moze slobodno reci da je jedna od najboljih banja u bivsoj Jugoslaviji pa i dalje.
banja vrucica-bazenbanja vrucica kuglanabanja vrucica renovirano
setaliste banja
banja vrucica wellness
banja vrucica velnes